+

Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost

  1. Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost

    • Koka upp rikligt med saltat vatten, koka pastan och häll av vattnet.
    • Koka ärtorna i ca 1 minut, låt svalna och lägg dom i en matberedare med Crème Bonjour Softspread Naturell och lite salt.
    • Koka dinkelkorn enl frp (blötläggs dagen Innan) Går också bra med matvete.
    • Koka linser enligt förpackning. Häll av vattnet. Fräs lök i Milda Flytande Margarin, strimla och lägg i svartkål, Knorr Professional Vitlök kryddpurè och avsluta med dinkelkorn och linser.
    • Riv skalet och pressajuicen ur citronerna.
    • Blanda alla ingredienser, smaka av med salt, svartpeppar och servera med färskriven lagrad prästost.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto