Menu

Ingredienser

+

Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost


Sojabönpasta är ett bra alternativ för de som inte kan eller vill äta gluten.  Receptet fungerar givetvis lika bra till traditionell pasta.

...

Förberedelser

  1. Sojabönpasta med linser, dinkelkorn, svartkål, grönärtscrème och lagrad prästost

    • Koka upp rikligt med saltat vatten, koka pastan och häll av vattnet.
    • Koka ärtorna i ca 1 minut, låt svalna och lägg dom i en matberedare med cream cheese och lite salt.
    • Koka dinkelkorn enl frp (blötläggs dagen Innan) Går också bra med matvete.
    • Koka linser enligt förpackning. Häll av vattnet. Fräs lök i smör, strimla och lägg i svartkål, Knorr Professional Vitlök kryddpurè och avsluta med dinkelkorn och linser.
    • Riv skalet och pressajuicen ur citronerna.
    • Blanda alla ingredienser, smaka av med salt, svartpeppar och servera med färskriven lagrad prästost.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny