Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Kikärts och rödbetssås

  • Lök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Kryddpasta Basilika 2 x 0,34 kg 10.0 g
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 20.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Knorr Tomatino 4 x 3 kg 1.3 kg
  • Rödbetor 1.0 kg
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • mjölk, gärna laktosfri 3.0 l
  • Svartpeppar grovmalen 1.0 g
  • Getost 200.0 g
  • Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg 700.0 g
  • Tomatsaft 700.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 180.0 g

Mornaysås

  • Svartpeppar grovmalen
  • mjölk, gärna laktosfri
  • Salt 30.0 g

Montering

  • Getost
  • Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg
  1. Kikärts och rödbetssås

    • Fräs löken i margarin i 10 minuter.

    • Tillsätt rödbetsstrimlor och fräs i ytterligare 5 minuter.

    • Tillsätt resten av såsens ingredienser och låt koka upp.

  2. Mornaysås

    • Låt mjölken koka upp och tillsätt Knorr ljus roux. Koka upp och rör i 5 minuter.

  3. Montering

    • Lägg upp lasagne och strö getost på ytan.

    • Grädda i 160 grader C i 45 minuteroch låt dra i 15 minuter.