1. Till att börja med

    • Till att börja med - Skär kycklingen i bitar. Koka upp vatten, Knorr Ekologisk Kycklingfond, lök, dillstjälkar och salt och tillsätt kycklingen.
    • Sjud i 15 minuter och tillsätt skalade hela morötter, koka upp och sjud ytterligare 10 minuter. Sila av buljongen i separat kärl och spara kyckling och morötter separat.
  2. Dillsåsen

    • Värm upp Milda Flytande Margarin och tillsätt MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och rör om.
    • Tillsätt buljongen och Knorr Visp. Koka upp och sjud ett par minuter under omrörning.
    • Smaksätt med Knorr Umami, Winborgs Ättiksprit, socker och hackad dill.
  3. Vid servering

    • Ta bort lök och peppar från kycklingen. Slanta morötter och vänd ner kyckling och morötter i såsen.
    • Servera med kokt potatis.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto