1. Rårört havtorn

    • Blanda alla ingredienser och låt stå tills bären tinat.
  2. Kålpudding

    • Koka upp rikligt med vatten, lägg i korngryn och koka i tio minuter, tillsätt röda linser efter två minuter. Häll av vattnet ordentligt och kyl ner.
    • Strimla savojkål och bryn den i stekpanna med lök eller rosta i ugnen på 200 grader i tio minuter med Milda Flytande Margarin. Låt svalna. (lägg undan 200 g Savojkål och 200 g lök till servering)
    • Lägg ned kål och lök i en matberedare och mixa grovt tillsammas med en ¼ del av korn, ris och linser.
    • Häll upp i en bunke och tillsätt resten av ingredienserna tillsammans med MAIZENA Snowflake.
    • Smörj en ugnsfast form, lägg i allting och pressa ordentligt. Grädda i ugnen på 190 grader i ca 15-20 minuter.
    • Toppa med resten av kålen och löken vid servering.
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text