Menu
+

Höstgryta

Dijioncréme

Till servering

  • Champinjoner, Skogs- skivad
  • Lök, stek
  1. Höstgryta

    • Stek löken mjuk i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Skala och skär betor i fyra delar. Skala morötter och skär i grova bitar. Blanda rotfrukter, lök, Knorr PROFESSIONAL Vitlök, timjan, lagerblad och Knorr Tomatino i en gryta. Krydda med salt och peppar.
    • Under tiden rensa och dela svamp i fyra delar samt skala och stek löken.
    • Bryn lök och svamp långsamt i en stekpanna i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.
    • Koka linser i vatten och Knorr Grönsaksbuljong i ca 20-25 min.
    • Justera smaken på grytan med Knorr Grönsaksbuljong. Sila av såsen och red den med MAIZENA,Tapioka.
  2. Dijioncréme

    • Blanda Knorr Fraich 24%, HELLMANN`S EXTRA THICK majonnäs och MAILLE Dijon senap till en senapscrème.
  3. Till servering

    • Servera höstgrytan toppad med brynt svamp och lök, hackad persilja, senapscrème och nykokta linser.