Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Chili- och ingefärasås

  • SLOTTS Tomatpuré 60.0 g
  • Vinäger, vitvin 200.0 g
  • Vatten 200.0 g
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Professional Ingefära kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 30.0 g
  • Lök, tärnad 100.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Socker 80.0 g
  • Persilja, hackad 20.0 g
  1. Chili- och ingefärasås

    • Tillsätt alla ingredienser förutom persilja i en kastrull och låt koka upp under omrörning. Sänk värmen och låt puttra 15 minuter.
    • Ta bort från värmen och låt svalna.
    • Mixa i en matberedare tillsammans med persilja till slät puré.