Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till pastan

  • Svamp, champinjoner skivade frusna 750.0 g
  • Linser, röda 150.0 g
  • Curry, Garam Marsala 10.0 g
  • Morot, riven 255.0 g
  • Sweet chili, sås 1.0 dl
  • Knorr Grönsaksbuljong, pulver 3 x 1,5 kg 20.0 g
  • Broccoli 400.0 g
  • Ärtor, gröna 500.0 g
  • Salt och peppar
  • Pasta, spagetti (standard) 700.0 g
  • Fullkornspasta,svensktillverkad
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 1.0 l
  1. Till pastan

    • Fräs champinjoner och curry i Milda Flytande Margarin. Tillsätt linser och låt vätskan från svampen koka in.
    • Tillsätt morötter, Knorr Mat 15% och buljong, låt såsen koka ihop något.
    • Smaksätt med sweet chili sauce, salt och peppar.
    • Tillsätt broccoli buketterna och ärtorna och låt grytan sjuda ytterligare någon minut till önskad konsistens på broccolin.
    • Koka pastan enligt anvisning och servera till.