Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Dressing

  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 250.0 g
  • Pepparrot 30.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Svartpeppar, grovmald 2.0 g
  • Dill, färsk hackad 5.0 g
  • Persilja, hackad 5.0 g

Potatissallad

  • Potatis, skalad 1.8 kg
  • Gurka, picklad i tunna skivor 300.0 g
  • Lök, tärnad 100.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 7.0 g
  1. Dressing

    • Blanda HELLMANN`S EXTRA THICK Mayonnaise med Rama Professional Fraiche 24%, pepparrot, Winborgs Äppelcider Vinäger och smaka av med Knorr Kycklingfond, dill och persilja och nymalen svartpeppar, kyl före användning.
  2. Potatissallad

    • Skär potatisen i skivor och ånga den mjuk i ugn. Låt potatisen svalna.
    • Lägg potatis, lök och saltgurka i en skål och vänd ner dressingen i salladen.
    • Servera gärna till stekt kyckling, korv eller schnitzel.