Sommarens godaste potatissallad med HELLMANN´S
Njut av en krämig färskpotatissallad med massor av smak och passar utmärkt till grillat, stekt kyckling och stekt lax.

Ingredienser
Dressing
-
Crème Fraiche 250.0 g
-
Pepparrot 30.0 g
-
WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
-
Salt 2.0 g
-
Svartpeppar, grovmald 2.0 g
-
Dill, färsk hackad 5.0 g
-
Persilja, hackad 5.0 g
Potatissallad
-
Potatis, skalad 1.8 kg
-
Gurka, picklad i tunna skivor 300.0 g
-
Lök, tärnad 100.0 g
-
Vitlök, klyfta riven 7.0 g
Förberedelser
-
Dressing
- Blanda HELLMANN`S EXTRA THICK Mayonnaise med creme fraiche, pepparrot, Winborgs Äppelcider Vinäger och smaka av med Knorr Kycklingfond, dill och persilja och nymalen svartpeppar, kyl före användning.
-
Potatissallad
- Skär potatisen i skivor och ånga den mjuk i ugn. Låt potatisen svalna.
- Lägg potatis, lök och saltgurka i en skål och vänd ner dressingen i salladen.
- Servera gärna till stekt kyckling, korv eller schnitzel.