Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Vatten 1.2 l
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 300.0 ml
  • Knorr Grönsaksbuljong lågsalt 3x1kg 20.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 50.0 g
  • Vatten 50.0 g
  • Vinäger, dragon 5.0 ml
  • Dragon, torkad 2.0 g
  • Ost, parmesan riven 50.0 g
  • Salt 5.0 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 20.0 g
  • Blomkål, i buketter 1.0 kg
  • Ärtor, gröna frusna 500.0 g
  • Rapsolja 5.0 ml
  • Frömix, solros,pumpa och melon 50.0 g

Vid servering

  • Torsk, filé 1.0 g
  1. Gör så här

    • Koka upp vatten, Knorr Grönsaksbuljong och Rama Professional Visp 31%. Red av med MAIZENA utblandat i vatten. Smaksätt med dragon, dragonvinäger, parmesan och salt. Lås såsen sjuda i 5 minuter.
    • Blanda med 20 g matfett i ett GN bleck och rosta vid 175 grader i ca 15 minuter tills blomkålen är mör och har fått färg. Blanda blomkål med ärtor.
    • Rosta fröna i oljan, antingen i ugn eller på pannan. Smaksätt med salt.
  2. Vid servering

    • Krydda fisken och ånga den tills innertemperaturen håller 49 grader. Värm såsen och slå den över fisken. Servera tillsamman med varma grönsaker och rostad frömix.