Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Lasagne

  • Knorr Lasagneplattor 1 x 5 kg 300.0 g
  • Svamp,skogssvamp blandad färsk 1.2 kg
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 20.0 g
  • Ost, västerbotten riven 150.0 g
  • Mjölk 500.0 ml
  • Vin, vitt 100.0 ml
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 40.0 g
  • Vatten 40.0 ml
  • Salt 10.0 g
  • Timjan, torkad 3.0 g
  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 500.0 ml

Tomat och grönskålssallad

  • Grönkål 600.0 g
  • Tomater 400.0 g
  • Rödlök, skivad 200.0 g
  • Bovetekross, rostat 50.0 g
  • Flingsalt 6.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  1. Lasagne

    • Skiva svampen och stek ihop med löken ett par minuter i en bredbottnad kastrull med Milda Flytande Margarin. Tillsätt timjan och vitt vin och låt det sjuda i ett par minuter till.
    • Häll i mjölk, Rama Visp 31%, Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré och låt det koka upp.
    • Blanda MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och kallt vatten. Häll i blandningen under omrörning medan det kokar. Sjud ett par minuter och smaka av med salt och svartpeppar.
    • Tillsätt riven ost efter det har kokat.
    • Smörj en ugnsfast form och börja med svampsåsen i botten och varva sedan Knorr Lasagneplattor med sås. Grädda av i ugnen på 190 grader i ca 20-25 minuter.
    • Låt lasagnen vila i 30-40 minuter innan servering.
  2. Tomat och grönskålssallad

    • Rosta krossat bovete i stekpanna eller ugn tills den blir gyllenbrun.
    • Skiva tomater tunt och lägg på fat tillsammans med rödlöken och strö över hälften av flingsaltet.
    • Rosta grönkålen i ugnen på 180 grader i 8 minuter, låt svalna.
    • Blanda ihop alla ingredienser.