Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Fisken

  • Torsk, filé 1.4 kg
  • Salt 14.0 g

Grönsakerna

  • Fänkål, tärnad 400.0 g
  • Broccoli, i små buketter 400.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 30.0 ml

Hummersås

  • Rama Professional Visp 31%, Låglaktos 10 lit 200.0 ml
  • Knorr Hummerfond, koncentrerad 6 x 1 L 10.0 g
  1. Fisken

    • Skär fisken i portionsbitar, lägg på bleck och strö över salt.

    .

  2. Grönsakerna

    • Ånga broccolin och fänkålen. Blanda samman med HELLMANN`S Citrus Vinaigrette och salta.
  3. Hummersås

    • Koka uppRama Visp 31%, vatten och Knorr Hummerfond.
  4. Före servering

    • Värm ugen till 100 grader. Baka fisken i ugnen till innertemperatur 45 grader.
    • Servera fisken ny tillagad tillsammans med såsen och grönsakerna.