Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Sauterad grönkål

  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 100.0 ml
  • Bacon, tärnad 250.0 g
  • Rödlök, tärnad 200.0 g
  • Knorr Professional Vitlök kryddpuré 2 x 0,75 kg 20.0 g
  • Grönkål, strimlad 1.0 kg
  • Vatten 750.0 ml
  • Knorr Hönsbuljong, pasta 2 x 1 kg 25.0 g
  • Salt 3.0 g
  • Svartpeppar, malen
  • Chiliflakes
  1. Sauterad grönkål

    • Värm Milda Såsbas i en stor gryta på medelhög värme. Tillsätt bacontärningarna och stek tills de är spröda. Lägg i löken och stek tills den blir mjuk, cirka 5 minuter. Tillsätt Knorr Professional Kryddpuré Vitlök och stek ytterligare 1 minut. Tillsätt grönkålen och sautera.
    • Värm vattnet i en gryta och tillsätt Knorr Hönsbuljong. Häll buljongen över kålblandningen och smaka av med salt, peppar och chili flakes. Sänk värmen och låt rätten sjuda under lock i 30 minuter, eller tills kålen är mjuk.