Menu

Ingredienser

+

Sauterad grönkål


Den här rätten äts året om, men den är förknippad med både en högtid och en särskild föreställning. Det sägs nämligen att om man äter rätten på nyårsdagen så får man lycka resten av året.

...

Förberedelser

  1. Sauterad grönkål

    • Värm olivolja i en stor gryta på medelhög värme. Tillsätt bacontärningarna och stek tills de är spröda. Lägg i löken och stek tills den blir mjuk, cirka 5 minuter. Tillsätt Knorr Professional Kryddpuré Vitlök och stek ytterligare 1 minut. Tillsätt grönkålen och sautera.
    • Värm vattnet i en gryta och tillsätt Knorr Hönsbuljong. Häll buljongen över kålblandningen och smaka av med salt, peppar och chili flakes. Sänk värmen och låt rätten sjuda under lock i 30 minuter, eller tills kålen är mjuk.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny