Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Picklad gurka

Dressing

Fyllning

  • Bröd, baguette 15 cm 10 st
  • Sidfläsk 800 g
  • Anisfrön 20 g
  • Senapsfrön 10 g
  • Vitkål, strimlad 600 g
  • Tomater 100 g
  • Sallad, roman 200 g
  • Pepparrot 40 g
  • Rapsolja 20 g
  • Milda Flytande Margarin 4 x 2,5 L 50 g
  1. Picklad gurka

    • Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet, saltoch WINBORGS Ättiksprit 12%.
    • Slå vätskan över gurkan, gör den helst dagen innan. Förvara kylt.
  2. Dressing

    • Blanda allt.
  3. Fyllning

    • Kryssa svålen på fläsksidan och gnid in den med hälften av anis och all senapsfrö. Baka av den på 80 grader tills innertemperaturen är 80 grader. Tar ca 2,5 -3 timmar. Baka över natt om det finns möjlighet.
    • Blanda vitkål med resten av anisen och 20 gr olja. Sätt ugnen på 200 grader och rosta den 4-6 minuter, så att den tappar lite vätska. Smaka av med lite salt.
    • Dela brödet på längden och stek i Milda Flytande Margarin med innanmätet nedåt tills det fått en gyllenbrun färg.
    • Bre på dijondressingen i under och överlocket.
    • Bygg sedan med romansallad, skivat tomat, tunna skivor fläsksida, med eller utan svål, vitkålen, pressgurka och sist riven pepparrot. Lägg på locket och ät som den är eller dela den.