+

Picklad gurka

Dressing

Fyllning

  1. Picklad gurka

    • Blanda hälften av vattnet med sockret, värm och rör om tills sockret löst sig, låt svalna och ha i resten av vattnet, saltoch WINBORGS Ättiksprit 12%.
    • Slå vätskan över gurkan, gör den helst dagen innan. Förvara kylt.
  2. Dressing

    • Blanda allt.
  3. Fyllning

    • Kryssa svålen på fläsksidan och gnid in den med hälften av anis och all senapsfrö. Baka av den på 80 grader tills innertemperaturen är 80 grader. Tar ca 2,5 -3 timmar. Baka över natt om det finns möjlighet.
    • Blanda vitkål med resten av anisen och 20 gr olja. Sätt ugnen på 200 grader och rosta den 4-6 minuter, så att den tappar lite vätska. Smaka av med lite salt.
    • Dela brödet på längden och stek i Milda Flytande Margarin med innanmätet nedåt tills det fått en gyllenbrun färg.
    • Bre på dijondressingen i under och överlocket.
    • Bygg sedan med romansallad, skivat tomat, tunna skivor fläsksida, med eller utan svål, vitkålen, pressgurka och sist riven pepparrot. Lägg på locket och ät som den är eller dela den.
+

Continue

Title

Bullet Point text