Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Rostad spetskål

  • Spetskål 1.3 kg
  • Rapsolja 100.0 g
  • Salt 5.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 200.0 ml

Frön

  • Rapsolja 150.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 6 x 865 g 10.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  • Panko, ströbröd 200.0 g
  • Rågflingor 150.0 g
  • Bovete, krossat 200.0 g
  • Pumpakärnor 100.0 g
  • Solrosfrön 100.0 g
  1. Rostad spetskål

    • Skär spetskålen i klyftor och gnid in varje klyfta med olja och salt. Rosta i ugn
    • Häll HELLMANN’S Citrus Vinaigrette över kålen när den är klar och fortfarande varm.
  2. Frön

    • Blanda rapsolja, Senap Dijon och HELLMANN’S Citrus Vinaigrette.
    • Bland i alla fröer och flingor. Rosta i ugn 180 grader i ca 15 minuter. Rör om var femte minut.
    • Strö fröblandningen över spetskålen innan servering.