Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Kålrot, skalad tärnad 200.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 200.0 g
  • Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence 2 x 0,34 kg 25.0 g
  • Rapsolja 15.0 ml
  • Grönkål, strimlad 100.0 g
  • Salt(1) 2.0 g
  • Äpple, syrligt 1.0 st
  • Adzukibönor, groddade 50.0 g
  • Linser, groddar 50.0 g
  • HELLMANN'S Citrus Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml
  1. Gör så här

    • Blanda tärnad kålrot och sötpotatis med olja och kryddpasta, krydda med salt och peppar.
    • Rosta i ugn vid 200 grader i 10 minuter och tillsätt adzukibönor och rosta i ytterligare 2 minuter.
    • Blanda salt med grönkål och arbeta kålen tills den börjar mjukna och skär ner äpple.
    • Vänd samman samtliga ingredienser.