Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till peston

  • Blomkål, i buketter 1.5 kg
  • Olja, oliv 250.0 ml
  • Solrosfrön, rostade 50.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 25.0 g
  • Ost, parmesan riven 40.0 g
  • Citron,zest 2.0 g
  • Citron, juice färskpressad 20.0 g
  • Salt(1) 5.0 g
  • Vitpeppar, malen
  1. Till peston

    • Vänd blomkålen I lite av olivoljan, rosta buketterna i ugn vid 210 C I 10-15 minuter. Spara 1/5 av buketterna till servering.
    • Mixa resterande av buketterna till slät puré tillsammans med solrosfrön, parmesan, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, lågsaltoch olivolja. Justera smaken med citron zest, citron juice, salt och peppar.
  2. Vid servering

    • Servera peston, rostade blomkålsbuketter, extra parmesan till nykokt pasta.