1. Rostad citrusblomkål

    • Skär blomkålen i mindre bitar och blanda med Milda Flytande Margarin och salt.
    • Rosta av i ugnen på 200 grader, tills den fått färg.
    • När den är klar, häll över HELLMANN'S Citrus Vinaigrette. Lägg blomkålen på risotton.
  2. Risotto

    • Koka mathavren mjuk ca tio minuter i vatten och Knorr Grönsaksfond på låg värme.
    • Blötlägg dinkelkornen över natten och koka tills de är mjuka.
    • Riv palsternacka och morot. Tärna äpple.
    • Fräs löken, palsternacka och moroten i Milda Flytande Margarin.
    • Tillsätt mathavren och dinkelkornen. Tillsätt osten och Knorr Fraich 24%.
    • Avsluta med salt, citron, äpple och persilja.
    • Är risotton för stabbig, tillsätt extra vatten eller Knorr Fraiche 24%.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto