1. Pastan

    • Koka pastan i saltat vatten i 4 minuter mindre än angivet på förpackningen. Detta är speciellt viktigt om du monterar ihop gratängen en dag i förväg! Slå av vatten och spola pastan i kallt vatten.
  2. Béchamelsåsen

    • Blanda mjölk och Knorr Visp 31% med Knorr Cold Base Stärkelse/Redning till slät konsistens. Låt såsbasen stå och svälla i 5 minuter.
    • Tillsätt morotspuré, Knorr Umami, salt och vitpeppar, rör så att smaksättningen blandas väl med såsbasen och tillsätt riven ost.
  3. Tomatsås

    • Blanda vatten och Knorr Tomatino med Knorr Cold Base Stärkelse/Redning till slät konstisens. Låt tomatsåsen stå och svälla i 5 minuter.
    • Tillsätt citronsaft, Knorr Kryddpasta Bouquet all `Italiana, Knorr Professional Paprikapuré, oregano,salt, Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong, selleri, palsternacka och morot, rör så att ingredienserna blandas väl.
  4. Avslutningsvis

    • Blanda pastan med tomatsåsen i ett GN bleck och slå béchamelsåsen över pastan i ett jämt lager. Baka av i kombiugn vid 180 grader (70% ånga) i ca 30 minuter.
  5. Till servering

    • Servera gärna pastalådan tillsammans med sallad.
+

Title

  • Bullet Point text
Skapa konto