Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Ceviche

  • Lax, filé 750.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Koriander, färsk hackad 20.0 g
  • Wakami, tång 40.0 g
  • Lime, färsk pressad 50.0 g
  • Chili, röd urkärnad hackad 10.0 g
  • HELLMANN'S Sesame Soy Vinaigrette, 6 x 1L 100.0 ml

Före servering:

  • Rädisa 94.0 g
  • Rödlök, tärnad 40.0 g
  • Gurka, skivad
  • Avokado, tärnad 75.0 g
  • Sjögräs, nori 2.0 g
  1. Ceviche

    • Marinera tärnad lax i salt, färsk pressad lime juice, koriander, gräslök och chili. Blanda alltsammans väl och tillsätt HELLMANN`S Sesame Soy Vinaigrette, kyl väl.
  2. Före servering:

    • Blanda laxen med wakami tång, skivad gurka och skivad rädisor, anrätta cevichen på passande serveringsfat eller i skålar och dekorera med tunt skivad nori sjögräs och avokado.