Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Kikärtsmjöl 200.0 g
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 150.0 g
  • Bikarbonat 12.0 g
  • Salt 8.0 g
  • Knorr Kryddpasta Bouquet all'Italiana 2 x 0,34 kg 40.0 g
  • Ägg (stora, klass A) 4.0 st
  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 200.0 ml
  • Filmjölk 100.0 ml
  • Purjolök 118.0 g
  • Majs, frusen 180.0 g
  • Riven ost 150.0 g
  1. Gör så här

    • Blanda kikärtsmjöl, MAIZENA, bikarbonat och salt
    • Vispa samman ägg, Milda Såsbas, filmjölk och Knorr Bouquet all Italiana. Blanda med de torra ingredienserna till en jämn smet.
    • Vänd ned purjolök, majs och riven ost i smeten och blanda väl.
    • Fördela i muffinsformar och baka i ugn vid 180 grader i ca 14 minuter.