Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Ugnspannkakan

  • Vatten 1.5 l
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 180.0 g
  • Kikärtsmjöl 330.0 g
  • Ägg 10.0 stk
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 15.0 g
  • Salt 15.0 g
  • Rama Professional Visp 30%, Laktosfri 1 x 10 L 300.0 ml

Brässerad kål

  • Spetskål 1.5 kg
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 50.0 g
  • Vatten 300.0 ml
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 5.0 g
  • Salt(1) 10.0 g
  • Knorr Kryddpasta Timjan 2 x 0,34 kg 20.0 g

Till servering

  • Lingon, rårörda 100.0 g
  1. Ugnspannkakan

    • Vispa ihop vatten, Rama Visp 30%, Knorr Umami, ägg, salt, MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse och kikärtsmjöl till en jämn smet. Slå smeten i ett smort GN bläck. Bakas i ugn vid 205 grader i 25 minuter.
  2. Brässerad kål

    • Strimla och fräs kålen i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i 5 minuter.
    • Tillsätt vatten och salt. Koka upp och sjud kålen tills vatten kokat in, ca 15 minuter.
    • Smaksätt med Knorr Kryddpasta Timjan och färskmalen svartpeppar.
  3. Till servering

    • Servera ugnspannkakan tillsammans med brässerad kål och rårörda lingon.