+

Gör peston

  • Grönkål 500 g
  • Ost, västerbotten riven 100 g
  • Melonkärnor, rostade 90 g
  • Vitlök, hackad 5 g
  • Olja, oliv 100 ml
  • Rapsolja 100 ml
  • Knorr Professional Intense flavours Wild Mushroom Earth 6 x 400ml 40 g
  • Citron, juice färskpressad 10 g
  • Salt, havs 10 g
  • Svartpeppar, malen

Inför servering

  • Smör 20 g
  • Salt och Peppar
  1. Gör peston

    • Dela kålen i mindre bitar och blanchera den lätt mör i saltat vatten.
    • Mixa kål, ost, vitlök och melonkärnor och tillsätt oljan efterhand, tillsätt Knorr Professional Flytande smaksättare Mushroom Earth och justera smaken med citron, salt och peppar.
  2. Inför servering

    • Bryn svampen i smör och smaksätt med salt och peppar.
    • Servera peston som ett vegetarisk spread på bröd, topping till pizza eller till pasta och toppa med nystekt svamp.

+