Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Dinkelkorn

Till risotton

  • Lök, tärnad 150 g
  • Rotselleri, 2 cm - kuber 500 g
  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30 g
  • Äpple, i 2 cm-kuber 50 g
  • Ost, Västerbotten riven 150 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 200 g
  • Citron, juice färskpressad 20 g
  • Persilja, hackad 50 g
  1. Dinkelkorn

    • Blötlägg dinkelkornen i åtta timmar före tillagning.
    • Koka dinkelkornen mjuka i vattnet och Knorr Grönsaksfond på låg värme. Finns inte dinkel att tillgå går det bra att använda kamut vete eller matvete.
  2. Till risotton

    • Fräs löken och rotsellerin i Milda Flytande Mjölkfritt Margarin.Tillsätt dinkelkornen.
    • Tillsätt osten och Knorr Fraich 24%. Avsluta med salt, citron saft, äpple och persilja. Är risotton för stabbig, tillsätt extra vatten.