Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Potatiskroketter

  • Vatten 1.0 l
  • Knorr Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L 500.0 ml
  • Knorr Cold Base Potatismos 4x3kg 450.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Vitpeppar malen 2.0 g
  • Salt 10.0 g

Smaksättning 1

  • WINBORGS Pepparrot, riven - Produkt utgått 1/4 2020

Smaksättning 2

  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml
  • Knorr Professional Rökt Chili kryddpuré 2 x 0,75 kg

Smaksättning 3

  • Wasabi, japansk pepparrot
  • Knorr Professional Intense flavours Miso Umami 6 x 400ml

Avslutningsvis

  • Ägg (stora, klass A)
  • Panko, ströbröd
  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L

Dippsåser

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 300.0 g
  • Knorr Professional Intense flavours Roast Umami 6 x 400ml
  • Knorr Professional Intense flavours Miso Umami 6 x 400ml
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L
  • Knorr Svampfond, koncentrerad 6 x 1L
  • Äpple, syrligt 1.0 st
  • Sesamfrön, svarta
  • Persilja, hackad
  1. Potatiskroketter

    • Häll upp vatten, Knorr mat 15% och Milda 100% i en bunke.
    • Blanda mos, Knorr Umami, salt och peppar.Tillsätt vattnet och mixa i ca 4-5 min.
    • Låt moset vila i ca. 15 minuter.
    • Dela upp moset i 3 portioner. Smaksätt.
  2. Smaksättning 1

    • Smaka av med Winborgs Pepparrot och forma moset till Kroketter.
  3. Smaksättning 2

    • Smaka av med Knorr Professional Paprika kryddpuré och Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
    • Forma till Kroketter
  4. Smaksättning 3

    • Smaka av med Wasabi och Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami.
    • Forma till kroketter
  5. Inför panneringen

    • Frys alla smaksattabollar.
  6. Avslutningsvis

    • Vispa upp ett ägg och lite vatten.
    • Panera bollarna i ägg och panko.
    • Fritera potatisbollarna och servera dem varma till dippsåserna.
  7. Dippsåser

    • Dipp 1: Rör ihop majonnäs och Roast Umami efter behag.
    • Dipp 2: Rör ihop majonnäs och sesamfrön med Miso Umami och KnorrGrönsaksfond efter behag.
    • Dipp 3: Rör ihop majonnäs med svampfond,grovt rivet äppleoch färsk persilja efter behag.