+

Potatiskroketter

Smaksättning 1

Smaksättning 2

Smaksättning 3

Avslutningsvis

Dippsåser

  1. Potatiskroketter

    • Häll upp vatten, Knorr mat 15% och Milda 100% i en bunke.
    • Blanda mos, Knorr Umami, salt och peppar.Tillsätt vattnet och mixa i ca 4-5 min.
    • Låt moset vila i ca. 15 minuter.
    • Dela upp moset i 3 portioner. Smaksätt.
  2. Smaksättning 1

    • Smaka av med Winborgs Pepparrot och forma moset till Kroketter.
  3. Smaksättning 2

    • Smaka av med Knorr Professional Paprika kryddpuré och Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
    • Forma till Kroketter
  4. Smaksättning 3

    • Smaka av med Wasabi och Knorr Professional Intense Flavours Miso Umami.
    • Forma till kroketter
  5. Inför panneringen

    • Frys alla smaksattabollar.
  6. Avslutningsvis

    • Vispa upp ett ägg och lite vatten.
    • Panera bollarna i ägg och panko.
    • Fritera potatisbollarna och servera dem varma till dippsåserna.
  7. Dippsåser

    • Dipp 1: Rör ihop majonnäs och Roast Umami efter behag.
    • Dipp 2: Rör ihop majonnäs och sesamfrön med Miso Umami och KnorrGrönsaksfond efter behag.
    • Dipp 3: Rör ihop majonnäs med svampfond,grovt rivet äppleoch färsk persilja efter behag.