Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Dressing

  • HELLMANN'S Majonnäs Extra Thick, 1 x 5 kg 250.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 250.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 20.0 g
  • WINBORGS Pepparrot, riven - Produkt utgått 1/4 2020 40.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 15.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 2.0 g
  • Dill, färsk hackad 5.0 g
  • Persilja, hackad 5.0 g

Potatissallad

  • Potatis, skalad 1.8 kg
  • Gurka, picklad i tunna skivor 300.0 g
  • Lök, tärnad 100.0 g
  • Vitlök, klyfta riven 7.0 g
  1. Dressing

    • Blanda HELLMANN`S EXTRA THICK Mayonnaise med Knorr Fraiche 24%, Winborgs PEPPARROT, Winborgs Äppelcider Vinäger och smaka av med Knorr Kycklingfond, dill och persilja och nymalen svartpeppar, kyl före användning.
  2. Potatissallad

    • Skär potatisen i skivor och ånga den mjuk i ugn. Låt potatisen svalna.
    • Lägg potatis, lök och saltgurka i en skål och vänd ner dressingen i salladen.
    • Servera gärna till stekt kyckling, korv eller schnitzel.