Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Till currysåsen

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 20.0 g
  • Curry, Madras 10.0 g
  • Knorr Kycklingfond, koncentrerad 6 x 1L 35.0 g
  • KNORR Brynt Lökfond, koncentrerad 6 x 1L 35.0 g
  • Vatten 900.0 ml
  • MAIZENA Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 35.0 g
  • WINBORGS Äppelcider vinäger 5.0 g
  1. Till currysåsen

    • Häll curry, Knorr Brynt Lökfond, Knorr Kycklingfond och Milda Flytande Mjölkfritt Margarin i en gryta.
    • Fräs sammanvid låg temperatur inågon minut, rör hela tiden.
    • Slå i Rama Visp 31%, koka upp och tillsätt vatten.
    • Koka upp såsen på nytt, red av med MAIZENA Majsstärkelseoch smaka av med Winborgs Äppelcider vinäger.