Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Blomkålen

  • Blomkål, i buketter 2.0 kg

Såsen

  • Mjölk 1.6 l
  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 400.0 ml
  • MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse 4 x 2,5 kg 90.0 g
  • Knorr Grönsaksbuljong, lågsalt, Ekologisk, pulver 3 x1 kg 16.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 8.0 g
  • Salt 15.0 g
  • Srirachasås 50.0 g
  • Citron, juice färskpressad 2.0 g
  • Ost, riven 300.0 g
  1. Blomkålen

    • Ånga blomkålen i ugn i 3 minuter ochlägg den i ett smort GN blec, kyl ner.
  2. Såsen

    • Koka uppmjölk med Knorr Visp 31% och red av med MAIZENA Ekologisk Majsstärkelse utrörd i vatten.
    • Smaksätt med Knorr Ekologisk Grönsaks-buljong, Knorr Umami, salt, Sriracha sauce och citron.
    • Sjud såsen i 5 minuter, låt svalna och tillsätt ¾ delar av osten. Fördela den kalla såsen över blomkålen, avsluta med ost.
  3. Vid servering

    • Bakas i combiugn vid 180 grader (75% ånga) i ca 20 minuter.