+

Sallad

  • Flingsalt 2 g
  • Äpple (Aroma) 200 g
  • Persilja, hackad 30 g
  • Citronmeliss 20 g
  • Rödlök, skivad 200 g
  • Sallad, roman 300 g
  • Getost 200 g
  • Tomater, cocktail 300 g
  • Gurka, urkärnad och skivad 300 g

Dressing

Grönkål

  1. Sallad

    • Lägg upp salladen med rustikt skuren gurka, tomathalvor, plockad romansallad, getost, rödlök, citronmeliss, tunna skivor av äpple och hackad persilja.
  2. Dressing

    • Blanda alla ingridienser och mixa med mixerstav.
  3. Grönkål

    • Skär grönkålen i 2x2 cm skivor, pensla med Milda Flytande Margarin.
    • Lägg på plåt med smörpapper under och rosta i ugnen ca 5-8 min på 160 grader, ta ut och avsluta med lite salt.
    • Rippla dressingen över salladen.
    • Avsluta med att lägga de knapriga grönkålschipsen på salladen och toppa med lite flingsalt.
+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text