Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Klassisk Caesarsallad

  • Sallad, roman 13.0 kg
  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 2 L 500.0 g
  • Citron, juice färskpressad 500.0 ml
  • Sardeller, finhackade 50.0 g
  • MAILLE Senap Dijon Original 12 x 215 g 30.0 g
  • Ost, parmesan riven 100.0 g
  • Svartpeppar grovmalen 10.0 g
  • Brödkrutonger 100.0 g
  • Ost, parmesan hyvlad 100.0 g
  • Gräslök, hackad 30.0 g
  1. Klassisk Caesarsallad

    • Tvätta salladen och skär i grova bitar. Kör i salladsslunga eller låt torka på en handduk.
    • Blanda majonnäs med citron, dijonsenap, vitlök, sardeller, finriven parmesan och svartpeppar. Vänd upp salladen med dressingen och krutongerna. Toppa med hyvlad parmesan och gräslök.
    • Detta är så nära originalreceptet man kan komma. Vill du lägga till en bit grillad kyckling eller bacon så går det bra. För en lättare dressing, byt ut hälften av majonnäsen mot Rama Professional Fraiche eller Crème Bonjour Naturell.