+

Fiskpinnar delux med nordisk tartarsås, pommes frites och citronsalt

Tararsås

Pommes frittes med citronsalt

  • Bakpotatis 1.5 kg
  • Salt
  • Citron,zest 10 g
  1. Fiskpinnar delux med nordisk tartarsås, pommes frites och citronsalt

    • Finhacka och salta fiskfärsen.
    • Blanda i ägg och Knorr Mat 15 % tills färsen får en elastisk konsistens.
    • Tillsätt Knorr Professional Kryddpuré Paprika, Knorr Umami, lök och peppar och rör om ordentligt. Ställ in färsen i kylen i 2 timmar.
    • Rulla in färsen i plastfolie och forma 2 x 8 centimeter stora korvar. Panera dem i vatten, helägg och panko och fritera dem spröda i Phase Vegetabilisk Frityrolja.

  2. Tararsås

    • Rör ihop HELLMANN`S REALMayonnaise och Knorr Fraiche 24%med salt, peppar, äpple, gurka, kapris och hårdkokt ägg.
  3. Pommes frittes med citronsalt

    • Tvätta bakpotatisen och skär dem i båtar.
    • Koka potatisbåtarna mjuka i salt vatten, låt svalna och torka.
    • Fritera potatisen tills den är spröd och strö över havssalt och rivet citronskal.
+