Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Fiskpinnar delux med nordisk tartarsås, pommes frites och citronsalt

  • Fiskfärs 1.0 kg
  • Flingsalt 10.0 g
  • Ägg, gula 100.0 g
  • KNORR Mat 15%, Låglaktos 8 x 1 L, " Ersätts av 25897002 v 45 2015" 300.0 ml
  • Knorr Professional Paprika kryddpuré 2 x 0,75 kg 10.0 g
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 20.0 g
  • Rödlök, tärnad 120.0 g
  • PANERING:
  • Panko, ströbröd 700.0 g
  • Ägg, hela 500.0 g
  • Vatten 400.0 ml
  • PHASE Vegetabilisk Friteringsolja 1 x 10 L 2.0 l

Tararsås

  • HELLMANN'S Majonnäs Real 79%, 1 x 10 kg 200.0 g
  • Knorr Fraiche 24 % 8 x 1 L 100.0 g
  • Ättiksgurka 25.0 g
  • Äpple (Aroma) 25.0 g
  • Kapris 25.0 g
  • Ägg, hårdkokt 1.0 st

Pommes frittes med citronsalt

  • Bakpotatis 1.5 kg
  • Salt
  • Citron, zest av 10.0 g
  1. Fiskpinnar delux med nordisk tartarsås, pommes frites och citronsalt

    • Finhacka och salta fiskfärsen.
    • Blanda i ägg och Knorr Mat 15 % tills färsen får en elastisk konsistens.
    • Tillsätt Knorr Professional Kryddpuré Paprika, Knorr Umami, lök och peppar och rör om ordentligt. Ställ in färsen i kylen i 2 timmar.
    • Rulla in färsen i plastfolie och forma 2 x 8 centimeter stora korvar. Panera dem i vatten, helägg och panko och fritera dem spröda i Phase Vegetabilisk Frityrolja.
  2. Tararsås

    • Rör ihop HELLMANN`S REALMayonnaise och Knorr Fraiche 24%med salt, peppar, äpple, gurka, kapris och hårdkokt ägg.
  3. Pommes frittes med citronsalt

    • Tvätta bakpotatisen och skär dem i båtar.
    • Koka potatisbåtarna mjuka i salt vatten, låt svalna och torka.
    • Fritera potatisen tills den är spröd och strö över havssalt och rivet citronskal.