Menu

01:15

1. Inledning

Det sägs att vi äter med ögonen, så varför inte lära sig att vässa uppläggningsfärdigheterna med kocken Coetzee på Urbanologi i Johannesburg. Förstå vikten av matuppläggning i den kulinariska konsten och skapa den perfekta uppläggningen för din maträtt. Lär dig tekniker, verktyg och trender med tips och exempel samt säsongsbetonade recept.

02:30

2. Att tänka på vid uppläggning

Kocken Coetzee delar med sig av estetiska influenser kring uppläggning, från praktiska funktioner och snabbhet när det gäller att återskapa en uppläggning för att uppnå stil, identitet och säsongsbetonade ingredienser.

02:15

3. Sötpotatisens egenskaper

Kocken Coetzee beskriver de egenskaper som utgör en god maträtt när det gäller sötpotatis. Lär dig de estetiska inslagen utöver receptet på Urbanologis

03:05

4. Porslin

Förstå hur porslinets form lägger grunden för uppläggningen, med de främsta tipsen kring hur du använder ett rutsystem för att undvika tomma utrymmen och förenkla det estetiska flödet.

03:45

5. Bra kontra dåligt

Kocken Coetzee visar med hjälp av en säsongsbetonad sallad hur du ska ta dig an uppläggningen kontra hur du inte ska göra. Återskapa snabbt uppläggningen med perfekta resultat genom att följa tips om färg, struktur och lager

03:01

6. Sötpotatis (rund tallrik)

Få vägledning genom uppläggningsprocessen för en maträtt bestående av sötpotatis, getmjölk och rooibosmousse, med en rund tallrik som utgångspunkt.

03:33

7. Blomkål (rektangulär tallrik)

Kocken Coetzee arbetar med en rektangulär uppläggning och enfärgade toner och visar uppläggningen av en blomkålssallad. Experimentera med att visualisera maträtten innan du lägger upp den och skapa spännande uppläggningar.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny