This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Introduktion
Möt Michelle Theron, kökschef på Hazendal vingård. Se hennes vision för lokala råvaror och lär dig att laga två läckra veganska rätter - en söt kokosnöt- och havtornsparfait följt av pumpa- och hasselnötsgnocchi.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Parfait del 1
Lär dig att skapa en växtbaserad deg, ersätt traditionella ingredienser med veganska alternativ samtidigt som du får grymma tips om timing och temperaturer vid ugnsbakning.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Parfait del 2
Gör en pralin med pekannötter som börjar med ett rooibos- och citronte. Få vägledning om de perfekta strukturerna och temperaturerna.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Parfait del 3
Kombinera havtornpuré och kumbuat-sylt innan du börjar tillaga, värma upp och kyla ner vilket skapar kokosnötparfaiter.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Parfait del 4
Sammansätt dina delar för att få en skiktad efterrätt fylld med växtkraft och smak!
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Gnocchi del 1
Utnyttja växternas kraft med denna gnocchi-rätt. Lär dig att knåda och rulla en perfekt deg innan du formar och tillagar.
This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

Gnocchi del 2
Ge dina gnocchis en knaprig och gyllene yta innan du lägger till säsongsbaserade smaker för färgstarka resultat.