Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

01:27

Introduktion

Möt Michelle Theron, kökschef på Hazendal vingård. Se hennes vision för lokala råvaror och lär dig att laga två läckra veganska rätter - en söt kokosnöt- och havtornsparfait följt av pumpa- och hasselnötsgnocchi.

03:03

Parfait del 1

Lär dig att skapa en växtbaserad deg, ersätt traditionella ingredienser med veganska alternativ samtidigt som du får grymma tips om timing och temperaturer vid ugnsbakning.

02:53

Parfait del 2

Gör en pralin med pekannötter som börjar med ett rooibos- och citronte. Få vägledning om de perfekta strukturerna och temperaturerna.

02:47

Parfait del 3

Kombinera havtornpuré och kumbuat-sylt innan du börjar tillaga, värma upp och kyla ner vilket skapar kokosnötparfaiter.

02:58

Parfait del 4

Sammansätt dina delar för att få en skiktad efterrätt fylld med växtkraft och smak!

02:41

Gnocchi del 1

Utnyttja växternas kraft med denna gnocchi-rätt. Lär dig att knåda och rulla en perfekt deg innan du formar och tillagar.

02:56

Gnocchi del 2

Ge dina gnocchis en knaprig och gyllene yta innan du lägger till säsongsbaserade smaker för färgstarka resultat.