Menu

Magnus Johansson

Ett nytt avsnitt av podden Chefs’ Chat finns nu att lyssna på! Pia Bendel träffade Magnus Johansson som driver Magnus Johansson Bageri & Konditori i Hammarby Sjöstad. Detta avsnitt handlar om kundbeteenden, om företagsklimatet i Sverige, målbilder, Nobelfesten och mycket annat!

Lyssna här!

 

#11, My Feldt, Feldts Bröd & Konfekt, Halmstad

I det elfte avsnittet av Chefs’ Chat träffar vi My Feldt som driver Feldts Bröd & Konfekt i Halmstad. Vi pratar om hennes starka åsikter, om att ta skit och om varför hon fortfarande ser sig själv som kock snarare än konditor. Men vi pratar också om så mycket annat!

Lyssna här!

 

#7 Tea Malmegård, Stockholm

I sjunde avsnittet träffar vi Tea Malmegård, kock och konditor i Stockholm, som letar lokal för att öppna en egen restaurang. Vi pratar om hennes tid som chefskonditor på Operakällaren, hur det var att medverka i Dessertmästarna, och om Instagram-strategier.

Lyssna här!

 

#6 Marcus Samuelsson, Stockholm

I sjätte avsnittet träffar vi Sverige-aktuella Marcus Samuelsson på nyöppnade Eatery Social i Skanstull. Han driver ett flertal egna krogar i Harlem i New York och har lagat mat åt både Bill Clinton och Barack Obama. Vi pratar om hur mycket hans själv kör service i dag, om hans rötter och om både löpning och fotboll.

Lyssna här!

 

#5 Rodrigo Pérez, Stockholm

Vi tog ett snack med Rodrigo “Rod” Perez, köksmästare på stjärnkrogen Ekstedt i Stockholm.

Lyssna här!

 

#4 Bryce Shuman, New York

A new episode of Chefs’ Chat is now available for listening. In this episode we had a chat with the dynamic, visionary and outspoken chef Bryce Shuman at Betony in New York.

Lyssna här!

 

#3 Gunnar Karl Gislason, New York

We sat down and talked with Gunnar Karl Gislason, the founder of the acclaimed restaurant Dill in Reykjavik. The Nordic-inspired restaurant Agern is opening this spring with Gunnar Karl Gislason as executive chef.

Lyssna här!

 

Produkter
Recept
Favoriter
Meny