![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/matcha/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1614253427258.jpg)
Introduktion
En av grundarna bakom Londons japanska Matcha café, Louis Sloley, introducerar Matcha - ett fint grönt tepulver som är en av ingredienserna i flera läckra recept på Tombo.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/matcha/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1614253427025.jpg)
En introduktion till matcha
Sloley fördjupar sig i allt från matchas unika kvaliteter och mångsidighet till hur det odlas, skördas och köps in.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/matcha/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1543389696/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1614253426340.jpg)
Matcha shot
Håll dig till traditionen och lär dig den enkla sammansättningen av en ceremoniell matchashot medan du bekantar dig med de autentiska teverktygen.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/matcha/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_361211819/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1614253425784.jpg)
Matchalatte
Sloley visar hur du genom att tillsätta mjölk kan uppgradera din shot till en matchalatte. Du får även smarta tips om temperatur.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/matcha/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1565375037/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1614253425437.jpg)
Matcha mango
Ett uppfriskande sätt att njuta av matcha! Sloley visar sammansättningen av en matcha mango, ett sött och bittert mango medley.
![](/kockutbildning/ufsacademy/onlinekockkurs/matcha/_jcr_content/parsys/set1/row2/span12/columncontrol_copy_c_1456803810/columnctrl_parsys_1/video_copy_copy/image.img.jpg/1614253425189.jpg)
Tokyo matchaglass
Få din matcha i form av en söt njutning. Denna efterrätt erbjuder några oväntade överraskningar utöver matcha-glass och traditionella toppings.