Menu

Vi bad några av Sveriges bästa kockar ta fram varsin rätt som på något – eller flera – sätt inkluderade våra nya smakboostare Knorr Professional Intense Flavours. Resultatet? En svampmacka som är så god att den redan fått människor att börja gråta, en gulärtspannkaka med fläskbog som flyttar gränserna för vad som kan kallas husmanskost, en vegetarisk ramen som får en att jubla högt och en tartar som mycket väl kan vara det vackraste världen skådat i tartarväg. Och godaste. Här kan du se när Anders Isaksson, Fredrik Andersson, Jimmi Eriksson och Ludwig Tjörnemo testar Knorr Professional Intense Flavours. Vill du gå direkt till recepten – kan du givetvis göra det också.

Ludwig Tjörnemos lagar tartar på biff med karamelliserad lök och varmt skum på Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami

01:30

Anders Isakssons lagar vegetariska ramen

01:54

Knorr Professional Intense Flavours, Ärtpannkaka och Fläskbog

01:42

Knorr Professional Intense Flavours, svampmacka

01:43