Menu

Snart är det dags för Martin Lehnberg och Magnus Rydberg att köra en riktigt välsmakande cookalong tillsammans med dig.  Vi har tre tillfällen att erbjuda:

  • 28/4
  • 3/5
  • 10/5
  • 12/5. Jag kan inte närvara vid något av tillfällena, utan väljer att laga på egen hand runt den 12/5.

OBS!
Vi vet att det finns massor av matintresserade och superduktiga hemmakockar därute som skulle vilja vara med. Dessvärre är vår cookalong bara till för dig som på ett eller annat sätt arbetar professionellt med mat.

  1. Anmäl dig senast den 16/4 i formuläret nedan. Vi har 200 platser. Först till kvarn gäller i vanlig ordning.
  2. Du behöver ha tillgång till Microsoft Teams för att kunna vara med.
  3. Strax innan eventet kommer du att få en råvarukorg hemskickad till dig. Den innehåller allt du behöver för att kunna laga Magnus & Martins burgare och goda tillbehör. 
  4. Kan du inte närvara vid något av de tre tillfällena ovan? Meddela detta när du anmäler dig, så skickar vi ut dina produkter runt den 12/5, i samband med att vi publicerar cookalongen som video på Youtube.
  5. I samband med vår cookalong kommer du att kunna delta i en tävling där du har chans att vinna en hotellövernattning för två på valfritt hotell (värde 5 000 kr). Allt du behöver göra är att ta en bild på din färdiga burgare och publicera i ditt flöde på Instagram. Glöm inte tagga oss vi heter @unileverfoodsolutionsse. Snyggast upplägg vinner! Genom att delta i tävlingen godkänner du att vi använder bilden i våra sociala kanaler och andra marknadsföringssammanhang.

Anmäl dig här!

Tyvärr, din sökning gav inget resultat.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny