Menu

VI FORTSÄTTER SAMARBETET MED KOCKLANDSLAGET

Vi är återigen stolt sponsor för Svenska Kocklandslaget de kommande 4 åren. Tillsammans med Sveriges vassaste kockar ser vi fram emot att fortsätta driva ”Respect the Resources”-konceptet vidare, både inom kommersiella och offentliga kök. Knorr Professional jobbar mycket med konceptet klimatsmart mat och matsvinn, och detta hoppas vi kunna utveckla ännu mer tillsammans med Svenska Kocklandslaget.

Detta betyder att du kommer kunna fortsätta ta del av inspirerande menyer, tips och nya innovativa produkter som är influerade av det svenska kocklandslaget. Håll utkik efter vårt nyhetsbrev!

Kocklandslagets såser

Kocklandslagets såser

Såser i samarbete med Svenska Kocklandslaget. Jämn och hög kvalitet varje gång till en kostnad som är svår att slå!

Ladda ner foldern här

TOMMY ERIKSSON

LUGNET I KÖKET

Tommy tar gärna motorcykeln till golfbanan när han inte lagar mat. Han är 37 år gammal och kock i svenska kocklandslaget. Tommys tävlingsmeriter är minst sagt imponerande. Han vann OS-guld med Stockholm Culinary Team 2016, Årets möteskock 2015 och Copper Scillet 2008–2009 och har dessutom varit i kvart- och semifinal i Årets kock flera gånger. Vid sidan av landslaget och sin familj jobbar han på Högberga Gård. Hans lugn är hans styrka och hans motto: smaka, smaka och smaka.

KALLE BENGTSSON

CHEFSKONDITORN FRÅN ARMÉN

33 år gammal och före detta yrkessoldat – det är Kocklandslagets chefskonditor. Utanför landslaget jobbar kalle på Gothia Twers i Göteborg samtidigt som han driver sitt egna konditori. På sitt cv skyltar han med sin plats i landslaget sedan 2013 och han har tidigare varit en del av Göteborgs regionala kocklag 2010 – 2013. Noggrannhet och att inte stressa, det är Kalle Bengtssons vinnande recept. Och en köksvåg så klart!

FRIDA BÄCKE

ENVIS OCH LYHÖRD KONDITOR

Frida är 29 år gammal och är konditor i Kocklandslaget. Till vardags jobbar hon på Vaaghals i Oslo. I bagaget stoltserar hon med en titel som nordisk mästare 2015, ett silver från Global Pastry Chef 2016, och ett olympiska spelen i matlagning från 2016. Enligt Frida är hennes styrka envishet som hon blandar med slumpen. Hon hämtar ständigt ny inspiration från familj, vänner och kollegor för att fortsätta utvecklas som konditor.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny