Skåne Kulinar föddes i slutet av 90-talet då den Skånska distriktsföreningen av Svenska Kockars förening ville grunda ett regionalt kocklag. För att representera regionen i internationella gastronomiska tävlingar och, som Skåne Kulinar själva säger, visa världen att Skåne är en matdestination i världsklass. Vilket de också gjort – redan första laguppställningen tog OS-silver. Sedan dess har det blivit fler OS-medljer, VM-guld och 2016 blev det äntligen ett OS-guld. 

Det finns mycket att vara stolta över med en samarbetspartner som Skåne Kulinar. Ett samarbete som innebär att de kan fortsätta visa att Skåne är en matdestination i världsklass och att vi på Unilever Food har tillgång till några av världens bästa kockar när vi skapar våra produkter. Så vi kan fortsätta leva upp till den standard som vi och våra kunder kräver av oss.

Blåbärstatar med vaniljcreme fraiche

00:00

Enkel citronkräm med syltade bär!

00:00

Kryddig grädde med färska bär!

00:00

Pumpasoppa bon femme

00:00

Saffranspotatis med forellrom & rödlök

00:00

Vaniljparfait på pinne rullad i rostade nötter!

00:00

Continue

Title

Bullet Point text