Menu

 

Liptons klassiker

Liptons klassiska sortiment finns i en rad härliga smaker för att passa dina gästers behov. Här finns teer för frukost, Afternoon Tea och middagsdryck. Och allt däremellan. Vårt sortiment av gröna teer heter Balance. Våra traditionella svarta teer kallas Energise och våra svarta teer med frukt- och bärsmak heter Refresh. Örtteerna går under det givna namnet Relax. Tillsammans utgör de sortimentet Lipton Feel Good Selection. Vilken blir din favorit?

 

 

Balance 
– Gröna teer för fler sköna stunder i livet.

Vårt sortiment av gröna teer i en rad olika smaker för olika tillfällen.

 

Energise
– Svarta klassiker piggar alltid upp.  

Svart te är en klassiker över hela världen. Här finns något för alla smaksinnen.

 

 

Relax
–  Ört- och fruktinfusioner utan koffein och tein. 

Vårt Relax-sortiment passar inte bara som dryck, utan kan även förslagsvis användas i matlagning. Prova i dessert eller att te-röka fisk.

 

 

Refresh 
– Teer med smak av frukt och bär.

Refresh är frukt- och bärälskarnas förstahandsval. I sortimentet ingår alltifrån klassiker som Blackcurrant och Lemon till en lite vågligare Vanilla. Och så allt däremellan.

Ny förpackning och nya attraktiva exponeringsmöjligheter

Såväl tepåsar som ytterförpackning och displaykartong har fått sig ett ansiktslyft i samband med designförändringen. Vi vet att många av våra kunder vill kunna exponera sitt teutbud i någon av våra snygga och praktiska lådor eller ställ. Våra telådor erbjuds fortfarande i tre modeller som fortsatt passar våra påsar.

Tillhör du dem som hellre vill exponera dina teer i ett ställ kan det vara bra att veta att vi förändrat och förbättrat våra ytterförpackningar. Numera hittar du öppningen på kortsidan vilket innebär att du: 

  1. Får plats med 50 % fler sorters te på samma yta. 
  2. Får en snyggare kuverthantering.
  3. Telådorna går fortfarande bra att använda.

*Befintliga ställ passar inte.

 

 

Har du frågor om Lipton Feel Good Selection och hur desingförändringen påverkar dig kontakta din säljare.

 

Lipton-folder

Lipton-folder

Ladda ner
Produkter
Recept
Favoriter
Meny