Menu

På Pukka använder vi endast det absoluta toppskiktet av örter och i det begreppet väger vi även in det faktum att örterna måste komma från ekologiska odlingar och vara skördade på ett hållbart sätt och från den miljö som växten föredrar. En växts ursprung är nämligen väsentlig för kvaliteten.

Lär känna våra Pukka-familjer!

Varje Pukka-blandning är framtagen med våra kunders bästa i åtanke. För att göra det enklare för alla att hitta sin favorit har vi delat in dem i åtta olika familjer; Mage, Gurkmeja, Förkylningstider, Balans, Grönt te, Energi, Lugn & ro samt Kvinna. Nedan kan du bekanta dig lite närmre med dem.

 

Mage

En serie ekologiska teer speciellt framtagna för din mage. 

Nyckelingredienser
Fänkål, ingefära, lakrits, pepparmynta, anisfrön och kardemumma

 

 

Energi

I energifamiljen hittar du ett stort utbud av teer som tagits fram för att möta vardagens alla utmaningar. Kanske hittar dina matgäster ett välsmakande alternativ till kaffe i just denna kategori teer. 

Nyckelingredienser
Ingefära, lakrits, kanel, kardemumma, grönt te och citrongräs.

 

Gurkmeja

Gurkmeja är en av Pukkas superhjältar och i Indien är gurkmeja (Curcuma longa) känd som ”The Golden Godess”. Låt dina gäster välja mellan Turmeric Active och Turmeric Gold. 

Nyckelingredienser

Gurkmeja, ingefära, lakrits, grönt te, kardemumma, Gotu Kola.

 

Balans

Balansfamiljen är gjorda på några av de finaste ekologiska örter vi kan uppbåda och de både smakar och doftar balanserat. 

Nyckelingredienser
Fänkål, maskros, nässla, grönt te, ingefära och chlorella.

 

Förkylningstider

Naturen är fullproppad med saker som värmer och piggar upp i förkylningstider. Och det bästa av allt – de smakar fantastiskt i en kopp. 

Nyckelingredienser 
Ingefära, pepparmynta, lakrits och fläder.

 

Lugn & ro 

Stress och oro är lika vanligt som tråkigt. Med andra ord så finns det många anledningar att unna sig en god kopp te och en stunds avslappning. Här är våra medlemmar i familjen Lugn & ro:

Nyckelingredienser 
Kamomill, lakrits, fänkål, ashwagandha och tulsi (helig basilika).

 

Kvinna

En serie ekologiska teer framtagna med särskild hänsyn till kvinnan och hennes olika stadier i livet. 

Nyckelingredienser
Shatavari, fänkål, spirulina, ingefära, gurkmeja och aloe vera.

 

Grönt te

Möter du gäster som bara vill dricka grönt te? I Pukkas sortiment finns flera härliga och välsmakande blandningar att välja på.

 

 

Visste du att...

...våra örter testas efter mer än 1000 olika säkerhets- och kvalitetskriterier innan det slutligen landar i vårt breda sortiment av välsmakande teer?  

Så gör vi våra teer

Resan mot en kopp Pukka börjar som sagt med att vi söker upp högkvalitativa ekologiska örter som är rika på naturliga oljor. Vår jakt efter de absolut bästa och kunnigaste odlarna och finaste grödorna har tagit oss över hela världen och gjort att vi fått stifta bekantskap med örtbönder som besitter den djupaste respekt och förståelse för natur, mark och växter. Trots att de ofta lever under tuffa förhållanden, är deras entusiasm smittande och de fortsätter att inspirera oss år efter år.  Idag är vi glada över att ha ett samarbete med tusentals Pukka-odlare i över 20 olika länder.

Produkter
Recept
Favoriter
Meny