TVÅ PROVKÖK, FYRA ERFARNA KOCKAR, OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER

Våra moderna provkök i Solna och Köpenhamn erbjuder vi inspiration för dig som arbetar professionellt med mat. I samarbete med våra utvecklingskockar kan du och dina kollegor få värdefulla insikter kring hur nya tillagningsmetoder, smaktrender, ingredienser och kundpreferenser håller på att förändra vår bransch i grunden.

Tillsammans kan vi utveckla er verksamhet. Vi kan skapa hälsosammare och klimatsmartare menyer, bättre effektivitet i ert kök och inte minst – bättre lönsamhet. En dag i något av våra provkök är också ett utmärkt sätt att entusiasmera och motivera dina medarbetare*. Vi kan även arrangera träffar på kvällstid – hos er eller i andra passande lokaler. På de följande sidorna hittar du information om ett urval av de ämnen som vi kan hjälpa till med.

* Max antal kunder i våra provkök är 10 personer som arbetar praktiskt, eller 18 personer för teori/föreläsning.Exempel:

  1. Råvaror är den största kostnaden.
  2. Genom att byta från smör till margarin sänkte man sina kostnader för matfett från 2400 till 1200.
  3. Detta ökar vinsten från 1900 till 3100 vilket i procent innebär att man ökar vinstmarginalen från 0,6% till 1%.

ARBETA SMARTARE. INTE HÅRDARE.

Arbetet i köket är inte enkelt. Men det finns ingen anledning att göra det svårare än nödvändigt. Under åren har vårt kockteam samlat på sig massor av erfarenheter och idéer, både nya och beprövade, som används i framgångsrika kök runtom i världen. Mycket handlar om att utnyttja kökets resurser så smart som möjligt. Fundera på vad du skulle vilja förbättra i ditt kök och kontakta oss, så tar vi gemensamt fram en plan!

KURS

Modern matlagning från grunden

Moderna ingredienser kan hjälpa er att arbeta effektivare och säkerställa en högre kvalitet.

KURS

Köksekonomi

Budgetar och uppföljningar är inte kul. Men nödvändiga för framgång.

KURS

Vad vill dina gäster ha – egentligen?

Hur upplever era gäster sitt restaurangbesök? Och hur får ni dem att återkomma?

KURS

Nya matlagnings- tekniker

Från paco jet till sous vide. Nya tekniker sparar tid och bidrar till ännu mer intressanta rätter.

KURS

Kreativitet i köket

Att experimentera i köket är inte bara inspirerande, det kan leda till nya storsäljare också.

MENYER SOM FUNGERAR

En viktig del av vårt arbete som professionella matlagare handlar om att skapa hälsosamma, klimatsmarta och lönsamma menyer. Ändå tillhör menyplanering ofta de svagaste länkarna i en restaurang. Ingen vet bättre vad just dina gäster vill ha än du och dina kollegor, men tillsammans kan vi bygga upp en effektiv meny som ger er ett försprång gentemot era konkurrenter.

KURS

Menyplanering

En workshop där vi tillsammans skapar en lättarbetad och säljande meny.

KURS

Klimatsmart mat

Klimatsmart matlagning kan vara både utmanande och rolig. Och dessutom locka nya gäster.

KURS

Smak, konsistens och doft

Det finns inga rätt eller fel när det gäller smak. Men det finns några enkla tumregler.

LOCKA FLER GÄSTER

Vad gör att en gäst väljer en restaurang framför en annan? Vi sätter gästen i fokus och tar en titt på olika trender i branschen. Med utgångspunkt i vår undersökning kring hur restaurangbesökare resonerar vid val av restaurang, går vi igenom dina gästers vanor, tankar och åsikter. Hur tänker de när de äter ute? Hur fattar de sina beslut? Och inte minst – hur kan du tjäna på det?

”Vi har genomfört produkttester och haft matlagningsträffar i UFS förstklassiga provkök. Världsklass!”

Johan Östlund, Nordrest

LETAR DU OCH DINA KOLLEGOR NY INSPIRATION?

Tillsammans kan vi skapa ett skräddarsytt inspirationstillfälle som passar just er verksamhet. Prata med din Unilever representant eller maila våra kockar direkt!

Martina von Schwerin Danielsen
martina.danielsen@unilever.com

”Besöket gav arbetsgruppen nya kunskaper och en inspirerande dag tillsammans. En aktivitet som förenar.”

Kerstin Berg, Kalmar Gymnasieförbund

Continue

Title

Bullet Point text