Menu

Vad gör man när halva personalstyrkan är sjuk, pengarna tryter och tiden bara inte räcker till? Svar: man gör som Martina Danielsen förstås och tar smakrika genvägar som märks i köket men inte ute i restaurangen! Addera lite smarta knep som att förbereda för morgondagens lunch dagen innan, så kommer det att gå som en dans! Klicka på filmerna för tips om passande rätter, men titta noggrant för det går undan!

Gör Martinas supersnabba tomatsoppa med parmesanrostade krutonger!

Martina gör en supersnabb tomatsoppa med parmesanrostade krutonger

00:00

Gör Martinas superenkla tortellinipanna med örter och svamp!

Martina gör en supergod tortellinipanna med örter och svamp

00:00

Gör Martinas supergoda vegetariska lasagne!

Martina gör en superenkel lasagne på The Vegetarian Butcher NoMince

00:00

Tre tips till dig som har ont om personal och tid!

  1. Satsa på rätter som kan förberedas dagen innan och bara värmas innan servering.
  2. Lägg tid på enkla men fräscha tillbehör som nystekta krutonger, väldoftande örter, krispiga sallader och annat gott som lyfter din rätt både smak- och presentationsmässigt. Detta görs givetvis samma dag som gästerna kommer.
  3. Erbjud få och enkla men goda rätter som du vet att dina gäster kommer att gilla.
Produkter
Recept
Favoriter
Meny