Menu

Alla hjärtans dag, eller Valentines Day är en relativt ny högtid här i Norden, trots att den faktiskt har rötter i medeltiden. Även om vi fortfarande har en del att lära av till exempel amerikanerna, när det kommer till att pynta chokladkartonger, arrangera rosor och frossa i rosa och rött, så finns det ändå fog för att säga att detta firande är här för att stanna. Så varför inte ge din restaurang eller skolmatsal ett romantiskt skimmer den 14 februari. Det är lika enkelt som roligt, och lär uppskattas av både stora och små middagsgäster. 

Med de här tips kommer du att få hjärtan att brista av kärlek på nolltid!

 

Julen varar som bekant ända till påska och därför utgår vi ifrån att du har ett pepparkakshjärta inom räckhåll. Med denna kan du sätta en romantisk touch på det mesta, från söta och färgglada frukter (gärna som ett färgglatt fruktspett) till salta snacks och matiga huvudrätter. Prova dig fram!

 

 

 

Servettring

Servettring

Ett roligt och enkelt pyssel som blir pricken över i:et i din dukning.

Ladda ner mallen här
Menymall

Menymall

Vill du frångå din ordinarie menymall för en kväll men har varken tid, lust eller ork att skissa ut en ny? Ta det lugnt, vi har gjort jobbet åt dig. 

Ladda ner menymallen här

 

Ett superenkelt pyssel som gör de söta små babyplommontomaterna om möjligt ännu sötare. Passar givetvis bättre på förskolan än finkrogen. Allt du behöver är plommontomater, tandpetare och, eventuellt, en liten bit papper eller ost att använda som "styrfjäder". Gör så här: Skär bort en del av tomaten med ett snett snitt och matcha med en annan likadan bit. Pynta dina Amors tomater med dina små styrfjädrar. Voilà!

 

Sidenband runt besticken är enkelt, sobert och romantiskt utan att sticka i ögonen på den som inte känner sig kärleksfull för tillfället.   

 

 

Den som ogillar pyssel men ändå vill sätta en romantisk prägel på restaurangen kan gå till sin lokala partybutik och gå loss i ballonghyllan. Det finns nästan ingenting som skapar feststämning på samma sätt som ett knippe heliumballonger. 

Produkter
Recept
Favoriter
Meny