Våra nya fonder gör jobbet åt dig!        

År 2012 lanserade vi fem fonder och en demi glace från Knorr Professional, och de blev snabbt en stor succé bland kockar runt om i Norden. Vi vet inte exakt varför men vi tror att hundra procent naturliga råvaror och traditionella tillagningsmetoder, kan ha haft ett finger med i spelet.  Att luta sig tillbaka i en föränderlig värld har dock aldrig varit någonting för oss på Unilever. Därför har vi återigen vridit och vänt på varenda liten ingrediens för att få fram den där riktigt djupa och rena smaken hos samtliga huvudråvaror. Till hjälp tog vi några som verkligen vet vad man behöver i ett restaurangkök med självaktning, nämligen Svenska kocklandslaget. Resultatet? Fem riktigt bra fonder och en demi-glace som smakar precis som om du själv hade gjort dem.       

Smakfulla förändringar    

  • Knorr Professional Kycklingfond
    Mer smak av kyckling, mindre syra, ingen tomat.    
  • Knorr Professional Skaldjursfond 
    Mer smak av hav tack vare hummer. Bredare användningsområde sedan timjan, fänkålsfrön och rosmarin tagits ur receptet. 
  • Knorr Professional Oxfond
    Högre och renare smak av oxe. 
  • Knorr Professional Kalvfond 
    Högre och renare smak av kalv. 
  • Knorr Professional Viltfond 
    Mer viltsmak, mindre bitterhet, syra och smak av enbär. 
  • Knorr Professional Demi-Glace     
    Djupare och renare köttsmak, mindre syra. Naturlig sötma.    
Inspirerande recept från våra kocklandslag

Inspirerande recept från våra kocklandslag

Recept från våra kocklandslag i Norden

Ladda ner här

Kitchen Confession med Jimmi Eriksson

00:00

Continue

Title

Bullet Point text