Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

Daniel Müllern möter svenska krögare, entreprenörer och grossister och diskuterar hur de jobbar sig igenom Coronakrisen. Från ekonomi, ansvar och personalfrågor till konkreta insidertips och hur man håller motivationen uppe i tuffa tider.

Daniel Müllern möter Peter Skogström


Daniel Müllern möter Peter Skogström, känd som Årets Kock 2006, samt från verksamheterna Smarta Kök och Mat & Vin Slottsparken som han driver med sin fru Marie Skogström. Här pratar de om omställningen vid Corona och hur har Peter löst det med sina verksamheter.

Daniel Müllern möter Peter Skogström 00:00

Daniel Müllern möter Hällestadsvamp


Daniel Müllern möter Mathias Persson på Hällestadsvamp där de berättar om företaget och hur de hanterar och tänker kring Coronakrisen: cirkulär ekonomi, svenskodlat och självförsörjning. Mathias Persson berättar även om hur de tagit sig igenom andra utmaningar i verksamheten, samt ger sina bästa tips för företagare inom branschen.

Daniel Müllern möter Hällestad svamp 00:00

Daniel Müllern möter Bondens skafferi


Denna gång möter Daniel Müllern Andreas Lindberg från grossisten Bondens skafferi i Åhus. Se hur de arbetat genom Coronakrisen, skillnaden mellan försäljning i butik jämfört med mot restaurang, vilket ansvar alla har i kedjan, samt strategin inför framtiden.

Daniel Müllern möter Bondens skafferi 00:00