Menu

2019 välkomnade vi på Unilever Food Solutions mångfaldigt prisbelönte kocken Daniel Müllern till vårt kockteam och 2020 var det dags för ytterligare en superrekrytering.

– Vi är både glada och stolta över att Ludwig tackat ja till att ingå i vårt kockteam. Inte bara har han meriter som få kan stoltsera med, han är även en generös person som gärna delar med sig av sin kunskap och sina idéer.

Stora tävlingsframgångar

Ludwig Tjörnemo var med och tog silver i Culinary Olympics i februari 2020, vilket är långt ifrån hans enda tävlingsframgång. Bland meriterna syns ett VM-silver tillsammans med Juniorkocklandslaget 2014, ett guld i Culinary Olympics 2016, även detta tillsammans med Juniorkockslandslaget, samt en tredjeplats i Årets Kock 2018. Lägg därtill erfarenheter från ett antal välrenommerade krogar i såväl Stockholm som Köpenhamn och New York. Nu väntar dock nya utmaningar.

Årets Kock 2020

I år valdes Ludwig Tjörnemo ut till Årets Kock kvalet 9-10 juni på Stockholms Hotell & Restaurangskola. 24 bidrag väljs ut till kvaltävlingen varje år. Juryordförande i Årets Kock 2020 Tommy Myllymäki säger via aretskock.se ”Det märks att nivån har höjts jämfört med föregående år. Årets Kock är Sveriges mest prestigefulla matlagningstävling så det är roligt att se att så många bidrag håller en hög gastronomisk nivå”.

 

Arbete med Unilever Food Solutions

Ludwig Tjörnemo började på Unilever Food Solutions den 2 mars 2020.

– Det känns riktigt roligt att ta sig an ett nytt projekt där det finns fantastiska förutsättningar. Dessutom ser jag fram emot att få laga massor av härlig mat tillsammans med mina nya kollegor, säger Ludwig.

Välkommen och grattis säger vi på Unilever Food Solutions!

 

Läs mer om Unilever Food Solutions kockteam!

 

 

Produkter
Recept
Favoriter
Meny