Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

För drygt ett år sedan välkomnade vi på Unilever Food Solutions mångfaldigt prisbelönte kocken Daniel Müllern till vårt kockteam och nu är det dags för ytterligare en superrekrytering.

– Vi är både glada och stolta över att Ludwig tackat ja till att ingå i vårt kockteam. Inte bara har han meriter som få kan stoltsera med, han är även en generös person som gärna delar med sig av sin kunskap och sina idéer, säger Alexander Throne-Holst, Nordenchef på Unilever Food Solutions.

Ludwig Tjörnemo var med och tog silver i Culinary Olympics häromveckan, vilket är långt ifrån hans enda tävlingsframgång. Bland meriterna syns ett VM-silver tillsammans med Juniorkocklandslaget 2014, ett guld i Culinary Olympics 2016, även detta tillsammans med Juniorkockslandslaget, samt en tredjeplats i Årets Kock 2018. Lägg därtill erfarenheter från ett antal välrenommerade krogar i såväl Stockholm som Köpenhamn och New York. Nu väntar dock nya utmaningar.

– Det känns riktigt roligt att ta sig ann ett nytt projekt där det finns fantastiska förutsättningar. Dessutom ser jag fram emot att få laga massor av härlig mat tillsammans med mina nya kollegor, säger Ludwig.

Ludwig Tjörnemo startar på Unilever Food Solutions den 2 mars.