Menu

Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Gör så här

  • Rapsolja 15.0 g
  • Rödlök, tärnad 300.0 g
  • Knorr Jalfrezi pasta 4x1,1kg 240.0 g
  • Sötpotatis, skalad tärnad 900.0 g
  • Vatten 1.5 l
  • Blomkål, i buketter 600.0 g
  • Paprika, röd tärnad 158.0 g
  • Paprika, grön tärnad 200.0 g
  • Kikärtor, kokta i avrunnen vikt! 650.0 g

Till servering

  • Chili, Grön skivad 15.0 g
  • Koriander, färsk hackad 20.0 g
  • Kokt ris
  • Yoghurt, naturell 100.0 g
  1. Gör så här

    • Sautera rödlöken i olja i 10 minuter.
    • Tillsätt Knorr Jalfrezi Kryddpasta, rör om och sautera ytterligare någon minut.
    • Tillsätt sötpotatis, Knorr Tomatino, vatten och Knorr Ekologisk Grönsaksbuljong. Låt sjuda i 20 minuter.
    • Tillsätt 450g blomkål, paprika och kikärtor och sjud vidare i ca 10 minuter. Rosta 150 g blomkål i ugn vid 220 grader i 5 minuter.
    • Smaksätt med salt och 10 g färsk hackad koriander
  2. Till servering

      Servera grytan toppad med skivad chili, resterande koriander, nykokt ris och yoghurt.