Ingredienser
Tortellinipannan
-
Lök, tärnad 250.0 g
-
Champinjoner, skivade 250.0 g
-
Grönkål, strimlad 400.0 g
-
Vitvinsvinäger 30.0 g
-
Ost, riven 150.0 g
-
(hoppa över om du vill ha en helt vegansk rätt)
-
Vatten 3.2 l
-
Timjan, torkad 6.0 g
-
Salt 20.0 g
-
vitpeppar
Förberedelser
-
Tortellinipannan
- Stek svamp och lök i matfettet och låt vätskan sjuda bort. Tillsätt timjan och grönkål och fräs i ytterligare någon minut. Kyl ner.
- Blanda Flora Professional Plant med det kalla vattnet.
- Blanda ihop Knorr Cold Base och salt. Tillsätt äggulor och rör ytterligare 2 minuter vid hög hastighet.
- Vispa successivt ner Cold Base-blandningen i vätskan. Gör du såsen i stor volym börjar du med 30 % kall vätska och rör på högsta hastighet (ej växelvis) och tillsätter redningen successivt. Fortsätt därefter att röra åt ett håll och tillsätt övrig vätska successivt.
- Smaksätt såsen med grönsaksfond, Knorr Kryddpasta Bouquet de Provence, vitvinsvinäger, salt och vitpeppar.
- Smörj ett GN-bleck med Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Lägg i pastan och det kalla svampfräset och slå över såsen. Rör om så att såsen fördelas jämnt och täcker pastan. Tillaga i combiugn, 80 %, vid 160 grader i ca 45 minuter (beroende på ugn).
-