Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Tortellinipannan

  • Milda Flytande Mjölkfritt Margarin 4 x 2,5 L 30.0 g
  • Lök, tärnad 250.0 g
  • Champinjoner, skivade 250.0 g
  • Knorr Professional Medelhavsörter kryddpuré 2 x 0,75 kg 40.0 g
  • Grönkål, strimlad 400.0 g
  • Flora Professional Plant All Purpose 31% 8 x 1 L 530.0 ml
  • Knorr Cold Base Stärkelse Redning 2 x 2 kg 55.0 g
  • Vitvinsvinäger 30.0 g
  • Ost, riven 150.0 g
  • (hoppa över om du vill ha en helt vegansk rätt)
  • Vatten 3.2 l
  • Timjan, torkad 6.0 g
  • Salt 20.0 g
  • vitpeppar
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 80.0 g
  • Knorr Tortellini tomat & örtfyllning 1 x 5 kg 750.0 g
  1. Tortellinipannan

    • Stek svamp och lök i matfettet och låt vätskan sjuda bort. Tillsätt timjan och grönkål och fräs i ytterligare någon minut. Kyl ner.
    • Blanda Flora Professional Plant med det kalla vattnet.
    • Blanda ihop Knorr Cold Base och salt. Tillsätt äggulor och rör ytterligare 2 minuter vid hög hastighet.
    • Vispa successivt ner Cold Base-blandningen i vätskan. Gör du såsen i stor volym börjar du med 30 % kall vätska och rör på högsta hastighet (ej växelvis) och tillsätter redningen successivt. Fortsätt därefter att röra åt ett håll och tillsätt övrig vätska successivt.
    • Smaksätt såsen med grönsaksfond, medelhavsörter, vitvinsvinäger, salt och vitpeppar.
    • Smörj ett GN-bleck med Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Lägg i pastan och det kalla svampfräset och slå över såsen. Rör om så att såsen fördelas jämnt och täcker pastan. Tillaga i combiugn, 80 %, vid 160 grader i ca 45 minuter (beroende på ugn).