Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

  1. Tortellinipannan

    • Stek svamp och lök i matfettet och låt vätskan sjuda bort. Tillsätt timjan och grönkål och fräs i ytterligare någon minut. Kyl ner.
    • Blanda Flora Professional Plant med det kalla vattnet.
    • Blanda ihop Knorr Cold Base och salt. Tillsätt äggulor och rör ytterligare 2 minuter vid hög hastighet.
    • Vispa successivt ner Cold Base-blandningen i vätskan. Gör du såsen i stor volym börjar du med 30 % kall vätska och rör på högsta hastighet (ej växelvis) och tillsätter redningen successivt. Fortsätt därefter att röra åt ett håll och tillsätt övrig vätska successivt.
    • Smaksätt såsen med grönsaksfond, medelhavsörter, vitvinsvinäger, salt och vitpeppar.
    • Smörj ett GN-bleck med Milda Flytande Mjölkfritt Margarin. Lägg i pastan och det kalla svampfräset och slå över såsen. Rör om så att såsen fördelas jämnt och täcker pastan. Tillaga i combiugn, 80 %, vid 160 grader i ca 45 minuter (beroende på ugn).