1. Bananerna:

    • Skiva bananen och karamellisera sockret tills det blir bärnstensfärgat och tillsätt bananen. Rör försiktigt, tillsätt lime och citronsaft. Lägg de karamelliserade bananerna i ett jämnt lager i ett väl smort 1/1 GN-gastro
  2. Kaksmet:

    • Rör socker och brunfarin med Milda PROFESSIONAL Margarin till en jämn smet, tillsätt ägg lite i taget. Blanda vetemjöl med bakpulver och tillsätt mjölet utan att det klumpar sig. Bred ut kaksmeten över de karamelliserande bananerna.
    • Grädda i ugn vid 170 ° c i ca 40 minuter.
  3. Kålasås:

    • Häll Knorr Visp 31% i en kastrull och tillsätt socker och sirap. Sjud såsen under omrörning vid moderat värme tills såsen blir ljusbrun.
    • Dra kastrullen från värmen och tillsätt matfettet och fling salt
    • Servera kolasåsen kall, till varm kaka.

+

Continue

Skapa konto

Title

Bullet Point text