Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Bananerna:

  • Socker
  • Bananer
  • Limejuice
  • Citron, juice färskpressad

Kaksmet:

  • Brun farin 140 g
  • Ägg, färska 200 g
  • Vetemjöl 360 g
  • Bakpulver 4 g
  • Milda Professional Matfett, Mjölkfritt 4 x 2,5 kg 300 g

Kålasås:

  • Knorr Visp 31%, Låglaktos 8 x 1 L 600 ml
  • Sirap,ljus 300 g
  • Milda Professional Matfett, Mjölkfritt 4 x 2,5 kg 60 g
  • Salt, havs 2 g
  1. Bananerna:

    • Skiva bananen och karamellisera sockret tills det blir bärnstensfärgat och tillsätt bananen. Rör försiktigt, tillsätt lime och citronsaft. Lägg de karamelliserade bananerna i ett jämnt lager i ett väl smort 1/1 GN-gastro
  2. Kaksmet:

    • Rör socker och brunfarin med Milda PROFESSIONAL Margarin till en jämn smet, tillsätt ägg lite i taget. Blanda vetemjöl med bakpulver och tillsätt mjölet utan att det klumpar sig. Bred ut kaksmeten över de karamelliserande bananerna.
    • Grädda i ugn vid 170 ° c i ca 40 minuter.
  3. Kålasås:

    • Häll Knorr Visp 31% i en kastrull och tillsätt socker och sirap. Sjud såsen under omrörning vid moderat värme tills såsen blir ljusbrun.
    • Dra kastrullen från värmen och tillsätt matfettet och fling salt
    • Servera kolasåsen kall, till varm kaka.