Jag arbetar i

Fortsätt

Vi uppdaterar innehålletbaserat på din typ av verksamhet

+

Blomkåls omelett

  • Blomkål, i buketter 1.0 kg
  • Schalottenlök, strimlad 150.0 g
  • Knorr Kryddpasta Vitlök 2 x 0,34 kg 50.0 g
  • Smör, bords 150.0 g
  • Ägg, färska
  • Knorr Grönsaksfond, koncentrerad 6 x 1 L 40.0 g
  • Spiskummin malen 5.0 g

Blomkålsrullar

  • Milda Såsbas, 100% fett 1 x 10 L 100.0 ml
  • Knorr Umami 3 x 1 kg 5.0 g
  • Filodeg
  • Salt och peppar
  1. Blomkåls omelett

    • Sautera blomkål, schalottenlök och Knorr Kryddpasta Vitlök i smör i en teflonpanna tills ingredienserna får färg.
    • Vispa ihop ägg, Knorr Grönsaksfond och spiskummin och häll blandningen över blomkålen och gör en omelett.
    • Ta omeletten från värmen och låt den svalna.
  2. Blomkålsrullar

    • Bred ut filodegen och pensla med Milda Såsbas. Strö över Knorr Umami.
    • Lägg omeletten på filodegen, krydda med salt och peppar och rulla ihop.
  3. Vid servering

    • Stek filorullen gyllenbrun och skär upp i lagom stora bitar.